Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Steven Bergwijn keert met blessure terug van Jong Oranje

Hij was pas één dag weg maar nu is hij alweer terug. Steven Bergwijn heeft zich met een blessure gemeld in Eindhoven na zijn uitstapje naar Jong Oranje.

Bergwijn zou liesklachten hebben ontwikkeld. De vleugelaanvaller heeft daarom besloten om de selectie van bondscoach Erwin van de Looi te verlaten en terug te keren naar PSV. Jong Oranje maakt zich op voor duels met Engeland en Schotland.

De NOS schrijft: “Bondscoach Ronald Koeman gaf maandag op de persconferentie aan dat hij Bergwijn speciaal bij Jong Oranje had neergezet om de ploeg meer kansen op kwalificatie te geven. De selectie voor Justin Kluivert, en niet Bergwijn, leverde afgelopen week namelijk veel discussie op.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *