Voetbal4u.com

Eredivisie Hakim Ziyech over geïnteresseerde clubs: ‘Alle respect, maar Ajax is beter’

Hakim Ziyech is tevreden bij Ajax. In de zomer kon hij naar tal van clubs maar een match kwam er niet.

Leicester City, Girondins de Bordeaux, Sevilla en West Ham United waagden een poging. In een interview met Voetbal International zegt de spelmaker echter: “Met alle respect voor die clubs, maar dat zijn niet de clubs waar ik mijn positie bij Ajax voor inlever. Voor mij stond continu één aspect centraal: ik moest er sportief echt op vooruit gaan. Als het een soortgelijke club als Ajax zou zijn, dan hoefde het van mij niet. Ik zat niet te wachten op een transfer om een transfer.”

Ziyech gaat verder: “Dat wist Mustapha Nakhli (zaakwaarnemer, red.) ook. Hij meldde me als clubs echt heel concreet werden, niet als ze alleen even informeerden. Dat hoefde ik niet te weten. Uiteindelijk zijn er een aantal clubs voorbijgekomen, maar zonder gevolgen. Dus ik zag geen concrete sportieve verbetering. Alleen bij AS Roma, maar dat ging niet door.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.