Voetbal4u.com

‘Hakim Ziyech verkoos verblijf bij Ajax boven drietal concrete clubs’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Hakim Ziyech had deze transferperiode wel een transfer kunnen maken maar verkoos Ajax uiteindelijk boven alle opties. Freek Jansen, Ajax-watcher van Voetbal International, maakte dit maandagavond bekend in Natafelen bij FOX Sports. De journalist verklaarde: “Na de thuiswedstrijd tegen Standard Luik heeft hij voor zichzelf een knop omgezet. ‘Oké, ik blijf bij Ajax.'”

In de laatste week kwam Bordeaux nog voorbij waar hij naartoe kon, maar dat zag hij niet als stap vooruit Deze zomer was het vooral AS Roma. Daar was hij zelf akkoord mee. Roma heeft een bod gedaan, Ajax een tegenbod en daarna heeft Roma niets meer van zich laten horen.”

Jansen besluit: “Clubs als Leicester, Sevilla en Bordeaux zijn met zijn drieën concreet geweest, maar Ziyech bleef dan liever bij Ajax.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *