Voetbal4u.com

‘Marc Overmars moest 50 miljoen euro betalen en gooide hoorn op de haak’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Ajax deed deze transferperiode goede zaken met het binnenhalen van Dusan Tadic en Daley Blind. Ook was het in de markt voor het Braziliaanse toptalent Pedrinho alleen vroeg zijn club een ongekende transfersom.

Toen de zaakwaarnemers van de vleugelflitser van Corinthians Kia Joorabchian en Giuliano Bertolucci de telefoon van de Johan Cruijff ArenA lieten rinkelen en kenbaar maakten dat er 50 miljoen euro betaald moest worden, gooide de oud-voetballer van Arsenal en FC Barcelona de hoorn op de haak. Ajax is meer geld uit gaan geven aan transfers, dat staat voorop, maar het genoemde bedrag is natuurlijk wat te gek voor een Nederlandse club.

Het medium UOL Esporte meldt overigens dat ook Chelsea, Liverpool en Paris Saint-Germain de vraagprijs van Corinthians (en transferclausule in het contract van de jongeling) veel te gortig vonden. Pedrinho staat misschien te boeken als een groot talent, hij heeft nog veel te bewijzen en zijn huidige transferwaarde wordt geschat op ‘slechts’ 5 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *