Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Borussia Dortmund wil eigen transferrecord breken voor Ajax-speler’

Borussia Dortmund wil ver gaan om een speler van Ajax over te nemen. Volgens het medium The Daily Mail gaat het om Frenkie de Jong.

Wil Borussia echt zakendoen met directeur spelerszaken Marc Overmars, dan zal het zijn eigen transferrecord moeten verbreken, maar daartoe zouden de Duitsers best bereid zijn. Op dit moment is André Schürrle nog de duurste BVB-aanwinst aller tijden met 30 miljoen euro, maar De Jong kost 50 miljoen.

Andere clubs die concreet naar de handtekening van de kersverse international van het Nederlands elftal hengelen zijn FC Barcelona, Real Madrid, Manchester City en Paris Saint-Germain, dus de concurrentie is hevig. Een transfer naar het Signal Iduna Park zou wel wat meer een tussenstop zijn op weg naar de absolute top van Europa.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.