Voetbal4u.com

Eredivisie OPSTELLING NEDERLAND: ‘Koeman verrast met deze elf spelers!’

Vanavond staat de oefeninterland tussen Nederland en Peru op het programma. Bondscoach Ronald Koeman verrast met zijn basiself.

Het Algemeen Dagblad weet bijvoorbeeld dat de oefenmeester geen plek inruimt voor Frenkie de Jong, die zou kunnen debuteren tegen de Zuid-Amerikanen. In de afgelopen dagen was Koeman dusdanig positief over de Ajacied dat we eigenlijk wel verwachtten dat hij in de opstelling zou staan. Achter Wesley Sneijder, die op nummer 10 begint, staan Georginio Wijnaldum van Liverpool en Davy Pröpper van Brighton & Hove Albion.

Ook Quincy Promes, die in de zomer een mooie transfer naar het Spaanse Sevilla maakte, begint niet in de basis. Koeman kiest namelijk voor Ryan Babel naast Memphis Depay in een tweemansvoorhoede. Als laatste verrassinkje begint niet Stefan de Vrij van Internazionale in het hart van de defensie naast Matthijs de Ligt en Virgil van Dijk, maar Daley Blind van Ajax.

Verwachte opstelling Oranje: Cillessen; Janmaat, De Ligt, Van Dijk, Blind, Van Aanholt; Wijnaldum, Pröpper, Sneijder; Babel, Memphis.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.