Voetbal4u.com

Eredivisie TEGENSLAG: Wéér een tegenvaller voor PSV-spits Maximiliano Romero

Maximiliano Romero kwam afgelopen winter voor een groot bedrag naar PSV. Sinds zijn komst is hij aan de lopende band geblesseerd en dat is ook nu weer het geval.

Het Eindhovens Dagblad schrijft: “Spits Maxi Romero heeft afgelopen week bij PSV en Jong PSV niet met de groep mee kunnen trainen en ontbreekt vrijdag ook in de wedstrijdselectie bij de beloften. Jong PSV reist naar FC Utrecht en Romero kan daarbij nog niet meespelen. De Argentijn is niet wedstrijdfit, nadat hij vorige week in het duel met Helmond Sport nog 45 minuten in actie kwam.”

De krant gaat verder: “Volgens zijn management heeft hij waarschijnlijk een week of twee nodig om weer bij de groep aan te kunnen haken. Romero is is fysiek nog steeds niet honderd procent in orde. Er heerst weliswaar vertrouwen dat de Zuid-Amerikaan op termijn gaat aanhaken bij PSV, maar zijn eerste jaar in Eindhoven loopt vooralsnog verre van voorspoedig. Romero viel een keer tien minuten in bij PSV 1 en speelde twee keer mee in de Eerste Divisie, bij Jong PSV. Daarnaast kwam hij in een handvol oefenduels in actie.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.