Voetbal4u.com

Eredivisie Edwin van der Sar liep toptransfer mis: “Had me wel leuk geleken”

In zijn carriere speelde Edwin van der Sar voor Ajax, Juventus, Fulham en Manchester United. Graag had hij nog bij één andere club de kleuren verdedigd en dat is FC Barcelona.

“Ik heb een paar leuke clubs gehad, maar Barça had daar wel tussen gepast. Het is een paar keer aan de orde geweest.” Tot een transfer kwam het echter nooit. “De ene keer was de transfersom te hoog, dan kwam er een andere keeper gratis mee in een deal met een spits en de andere keer zakte een beoogde voorzitter in één keer van plek één naar plek drie.”

“Het had me toch wel leuk geleken. Ik heb goede verhalen gehoord van andere jongens. Het had niet misstaan, denk ik”, aldus Van der Sar, die ook nog tot 130 Oranje-caps kwam, op Ajax TV.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.