Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hirving Lozano krijgt naast goed transfernieuws ook flinke opdoffer’

De verwachting was dat Hirving Lozano deze zomer zou vertrekken bij PSV maar hij bleef toch in Eindhoven. Nu gaat iedereen ervan uit dat hij in 2019 wel de overstap gaat maken naar een andere club.

De Europese topclubs besloten deze zomer ondanks een prima WK niet door te pakken. Lozano bleef dus in de Eredivisie, maar uiterlijk volgend jaar zomer lijkt een heel andere situatie te ontstaan. Recentelijk heeft de sterspeler te horen gekregen welke opties zich aandienen.

FC Barcelona werd in de zomer genoemd als concrete kandidaat. Werd, want volgens buitenlandse media is de Catalaanse grootmacht in ieder geval voorlopig afgehaakt. Zij volgen in de Eredivisie vooral Ajax-middenvelder Frenkie de Jong.

Toch hoeft Lozano niet te wanhopen. Dit weekeinde zou Manchester United-scout Mark Prizant naar Houston zijn afgereisd om de PSV’er te bekijken tegen Uruguay. De Mexicaan staat eveneens op de lijstjes van Internazionale, Juventus en Atlético Madrid.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.