Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Twee Italiaanse grootmachten strijden om deze Ajax-spelers’

Het gaat de Ajacieden Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong voor de wind. Beide spelers worden gezien als erg goede spelers en kunnen zelfs volgens de kenners uitgroeien tot absolute wereldtoppers. Een transfer lijkt dan ook een volgende stap te zijn in hun beide carrieres.

Corriere dello Sport pakt maandagochtend namelijk uit met het nieuws dat Juventus zeer gecharmeerd is van De Ligt. De Italiaanse topclub wil de verdediging volgend jaar gaan verjongen en ziet in De Ligt de ideale kandidaat.

Als De Ligt inderdaad naar Italië trekt, komt hij wellicht zijn huidige ploeggenoot De Jong tegen. De middenvelder beleefde zondag in het Stade de France een geslaagd basisdebuut bij het Nederlands elftal en deed dat onder toeziend ook oog van een afvaardiging van Internazionale. De club uit Milaan zou in De Jong een geschikt alternatief voor Luka Modric zien.

 

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.