Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Giovanni van Bronckhorst gaat deze Feyenoorder opofferen’

De verwachting is dat Nicolai Jorgensen op korte termijn weer in de basis zal staan bij Feyenoord. Ook Robin van Persie blijft basisspeler dus zal er een speler geslachtofferd worden.

Er werd geopperd om Sam Larsson te slachtofferen en vervolgens te gaan schuiven, maar Krabbendam verwacht ‘zoals vaak’ een middenvelder die de pineut is. “En dat zal misschien wel weer Jens Toornstra worden. De jongen die altijd zijn werk doet, redelijk tot goed speelt en vaak het kind van de rekening is als puntje bij paaltje komt”, stelt de journalist van Voetbal International.

“En dat dan zonder morren accepteert. Zo gaat dat vaak in elftallen”, vervolgt Krabbendam. “Trainers kiezen toch de jongens die daar niet al te moeilijk onder doen om dan geen gezeik aan het hoofd te hebben. Ik ben benieuwd hoe Toornstra gaat reageren als het weer zo ver is.”

“Dat duurt nog wel eventjes”, voegt de VI-journalist toe. “Jörgensen is op de weg terug, maar ik verwacht nog niet dat hij uit bij AZ gaat spelen. Al is het op gras en als hij fit is moet dat kunnen, maar ze zijn voorzichtig doen met een speler die er lang uit is geweest.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.