Voetbal4u.com

Eredivisie Eredivisie-uitblinker hoopt op Feyenoord of PSV: “Zou daar niet misstaan”

ADO Den Haag-sterkhouder Abdenasser El Khayati maakt momenteel furore in de Eredivisie. Zo scoorde hij al een keer vier keer in een wedstrijd en dat als middenvelder. Hij denkt ook het niveau aan te kunnen bij Feyenoord of PSV.

In het Algemeen Dagblad van vrijdag maakt de spelmaker van ADO Den Haag zijn ambities kenbaar. Op de cover citeert het medium één van zijn uitspraken: “Als ik kijk naar Feyenoord of PSV, dan zou ik daar zeker niet misstaan.” Ajax noemt de huidige Eredivisie-topscorer dus niet.

De vraag is echter of een topclub het aandurft met de middenvelder van ADO. El Khayati is immers al 29 jaar en is pas relatief recent echt doorgebroken op profniveau.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.