Voetbal4u.com

Eredivisie Justin Kluivert vindt verschil in niveau tussen AS Roma en Ajax gigantisch

Justin Kluivert verruilde deze zomer Ajax voor het Italiaanse AS Roma. Hij merkt dat het niveau bij de Romeinse grootmacht een stuk hoger is dan in Amsterdam. Hij moet dan ook flink een tandje bijzetten.

“Als er tijdens een training van Ajax zes doelpunten werden gescoord, zouden dat er bij AS Roma maar twee zijn”, legt Kluivert het verschil in niveau tussen beide clubs uit in gesprek met La Gazzetta dello Sport. “Iedereen hier wil winnen en iedereen hier wil in balans blijven. Ik weet niet of de trainingen in Amsterdam minder serieus waren, maar het is zeker dat het hier anders is.”

Zoals ook zijn eigen status is. Waar Kluivert bij Ajax basisspeler was, is hij bij AS Roma invaller. In twee van de drie wedstrijden in de Serie A kreeg de linksbuiten als invaller minuten. Totaal kwam hij tot 64 speelminuten. “Mijn doel? Ik wil gedurende het seizoen een basisspeler worden. Ik leer veel. Op dit moment voel ik me geen eerste, maar ook geen tweede keuze. Laten we zeggen dat ik in het midden zit.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.