Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Promovendus wil Balasz Dzsudzsák terughalen naar de Eredivisie’

Balázs Dzsudzsák speelde in het verleden een aantal seizoenen voor PSV in de Eredivisie. Momenteel is hij clubloos nadat zijn contract bij Al-Wahda afliep. Een terugkeer naar Nederland lonkt voor de begaafde Hongaar.

Volgens omroep L1 wil Fortuna Sittard voor een enorme stunt gaan door hem binnen te halen. Zaakwaarnemer József Vörösbaranyi hult zich voorlopig in het nevelen. “Ik kan nog niks zeggen, maar misschien heb ik over een paar dagen meer nieuws.”

De interesse is enigszins verrassend, stelt L1. ‘De club heeft relatief veel vleugelspelers onder contract staan. Amadou Ciss, Áron Dobos, Djibril Dianessy, Lazaros Lamprou, Lisandro Semedo, André Vidigal en Gavin Vlijter kunnen allen op de flanken uit de voeten.’ Dzsudzsák (31) kan echter wel de nodige ervaring toevoegen aan de jonge ploeg van de Limburgse promovendus.

Dzsuzsák is ook nog altijd international van Hongarije. Namens de nationale ploeg scoorde hij 21 goals in 96 duels.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.