Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoorder weigert titel te vergeten: “We zitten er nog dichtbij”

Feyenoord speelde vanmiddag met 1-1 gelijk in de topper tegen AZ. Het gat tussen Ajax en koploper PSV werd daardoor nog groter. Toch weigert Jens Toornstra de titelstrijd uit zijn hoofd te zetten.

“Je ziet in de zomer wat er wordt uitgegeven, daar zit een gat in. Dat is een gegeven, maar daar moet je niet te lang naar kijken. We moeten het doen met de spelers die wij hebben. Vandaag ging dat moeizaam, maar de afgelopen drie wedstrijden is dat wel gelukt”, countert Toornstra in gesprek met Voetbal International.

De titel blijft het doel. “We zitten nog dichtbij. Het gat moet natuurlijk niet te groot worden, maar we moeten gewoon zo lang mogelijk mee blijven doen. Als je dit elftal vergelijkt met twee jaar geleden, zie ik niet heel veel kwaliteitsverschil. Toen werden we ook kampioen”, aldus Toornstra tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.