Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Miljoenenbod op Ajacied Onana in de winterstop’

Ajax kan in de winterstop een miljoenenbod verwachten op keeper Andre Onana. Hij staat in de belangstelling van verschillende clubs.

Het Franse Olympique Marseille zoekt namelijk nog een goede doelverdediger en beschikt best over een goedgevuld spaarpotje. In de zomer nam de club Kevin Strootman al over van AS Roma voor maximaal 28 miljoen euro en Onana is dus de volgende die de selectie van oefenmeester Rudi García moet versterken. De Franse roddelmedia schatten de transferwaarde van de goalie van de Amsterdammers op ongeveer 15 miljoen euro.

Het lijkt er niet op dat de poging van de Europa League-finalist van het afgelopen seizoen kans van slagen heeft. Directeur spelerszaken Marc Overmars heeft immers al gezegd dat Ajax geen prominente spelers zal laten gaan in de wintermaanden. Bovendien hebben de Amsterdammers Benjamin van Leer naar NAC Breda laten gaan op huurbasis, waardoor de spoeling ietwat dun is. Kostas Lamprou is momenteel de eerste reservekeeper, maar kan Onana niet vervangen.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.