Voetbal4u.com

Eredivisie Woedende Aaron Meijers haalt hard uit naar ‘kleine jongen’ van PSV

ADO Den Haag verloor gisteren in eigen huis met maar liefst 0-7 van PSV. De koploper werd een aantal keer goed geholpen door de tegenstander wat resulteerde in verschillende goals. Aaron Meijers hield bijvoorbeeld dom vast in zijn eigen strafschopgebied, al is hij het daar zelf niet helemaal mee eens.

Het blijkt namelijk dat de voetballer van de Hagenaars behoorlijk boos is op Luuk de Jong, die naar de grond ging. In gesprek met FOX Sports zegt hij: “Laat ik vooropstellen: ik vind Luuk de Jong een goede speler. Maar wat-ie niet moet doen.. Voor mijn gevoel blokkeert-ie mijn weg.”

Meijers gaat verder met zijn verhaal: “Ik geef hem een heel licht duwtje. Hij is twee meter, maar hij valt als een kleine jongen. Ik vind dat heel slecht van hem, dat heb ik hem ook verteld. Maar goed, ik heb de beelden nog niet gezien. Als drie mensen er naar gekeken hebben, zal het zo zijn. Voor mijn gevoel maakt hij eerst obstructie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.