Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erg slecht nieuws dreigt voor Justin Kluivert bij AS Roma’

Afgelopen zomer verruilde Justin Kluivert voor vele miljoenen Ajax voor AS Roma. Momenteel moet hij het doen met een plek op de reservebank. Iets wat totaal niet goed is voor zijn ontwikkeling uiteraard.

In het afgelopen weekend mocht de voormalige vleugelspits van Ajax tien minuutjes meedoen tegen Chievo Verona, maar dat miste het gesorteerde resultaat… het werd 2-2. In de aankomende periode blijft Kluivert hoogstwaarschijnlijk wisselspeler en als die situatie niet verandert voor de winterstop, dan wordt hij in de volgende transferwindow mogelijk verhuurd aan een lager geklasseerd team, aldus de Italiaanse roddelmedia.

Dat zou een flinke streep door de rekening zijn voor de aanvaller, die in de zomer per se naar de Europese top wilde transfereren. Zijn droom kwam uit, maar daarbij dacht Kluivert natuurlijk niet dat hij binnen een half jaar op de Italiaanse bijveldjes zou voetballen… Onlangs vertelde de oud-Ajacied nog: “Ik had niet verwacht dat ik nu al alles zou spelen. Ik leer veel en probeer mij zo goed mogelijk aan te passen aan de manier van spelen. Ik voel mij op dit moment geen eerste, maar ook geen tweede keus. Maar ik heb al gemerkt dat ik hier als speler completer word. Er was veel talent bij Ajax, maar hier is meer ervaring en worden andere dingen gevraagd in het veld.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.