Voetbal4u.com

Eredivisie Klaas-Jan Huntelaar: ‘Op deze uitslag tussen PSV en Ajax zou ik inzetten’

Aankomende zondag staat de topper in de Eredivisie op het programma. PSV ontvangt dan in eigen huis Ajax. Afgelopen weekend wonnen de Eindhovenaren met maar liefst 0-7 van ADO Den Haag terwijl Ajax in eigen huis met 3-0 won van FC Groningen.

Klaas-Jan Huntelaar zegt in een interview met De Telegraaf dat hij niet geschrokken is van de 7-0 overwinning van de mannen van oefenmeester Mark van Bommel op ADO Den Haag. “Nee, de ene keer kun je 7-0 winnen, de andere keer 1-0 verliezen.” Als de interviewer in kwestie vraagt of hij in moet zetten op een 1-0 overwinning voor Ajax, antwoordt The Hunter lachend: “Dat zou ik maar doen als ik jou was.”

De routinier voelt zich als een vis in het water in de spits in Amsterdam. “Het is met zo veel voetballend vermogen om je heen lekker om in de spits te staan. We spelen goed, laten mooie dingen zien, maar we moeten niet lui worden en denken dat we er al zijn. Elke training weer en elke wedstrijd moeten we het maximale van onszelf eisen. Het gaat goed, maar hoe dit uiteindelijk eindigt, ligt aan onszelf. Er komt met AEK Athene en PSV in elk geval een mooie, belangrijke week aan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.