Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Drie Ajacieden hebben problemen met Erik ten Hag’

Het gaat Ajax momenteel voor de wind. Met fraai spel werd er zelfs kwalificatie afgedwongen in de Champions League en de toekomst ziet er rooskleuring uit. Toch spelen er wel een aantal dingetjes bij de Amsterdammers.

Journalist Valentijn Driessen van die krant liet gisteren bij Veronica Inside weten: “Soms hoor je dingen, maar daar wacht je nog even mee voordat je het brengt. Dat komt nog wel. Of er nog een rekening met Ten Hag openstaat? Nee, zeker niet. Maar het is niet zo florissant als iedereen ineens denkt omdat ze nu drie wedstrijden hebben gewonnen. Iemand als Richard Witschge communiceert nauwelijks met hem. En de rest ook nauwelijks. Er is best wel wat aan de hand, maar dat wordt verdoezeld door de resultaten.”

Na de knappe 0-4 uitoverwinning op Vitesse waren ook Aron Winter en Alfred Schreuder pissig op Ten Hag, aldus Driessen. “Dan horen ze ineens: tactische omzettingen, dit en dat. Maar die kwamen helemaal niet van Ten Hag zelf, dat komt uit de staf.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.