Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Barcelona reageert razendsnel op Lozano-transfer’

Heel Eindhoven is gelukkig dat Hirving Lozano dit seizoen nog steeds bij PSV speelt. Er was sprake van hevige interesse in de Mexicaanse buitenspeler maar toch bleef hij trouw. De vleugelspits stelde op de persconferentie naar aanloop van de Champions League-wedstrijd van vanavond: “In de zomer was er wel degelijk interesse van Barcelona en de club heeft zich bij mijn zaakwaarnemer gemeld. Op dit moment was het nog niet het goede moment om daarheen te gaan, maar het zou voor de toekomst een droom zijn.”

El Mundo Deportivo voert een bron binnen Camp Nou op: “Hij is nooit een prioriteit voor ons geweest. We hebben veel rapporten over hem, maar hij was geen eerste keus deze zomer.” De desbetreffende persoon noemt een transfer van Lozano naar Barça op de korte termijn onwaarschijnlijk, maar tegelijkertijd wil hij ook niets uitsluiten… Naar verluidt vraagt PSV ongeveer 40 tot 50 miljoen euro voor zijn sterspeler, al zou dat bedrag natuurlijk kunnen oplopen.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.