Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Memphis Depay maakt transfer van 40 miljoen euro in 2019’

De verwachting is dat Memphis Depay in 2019 een transfer gaat maken. Naar verluidt verkast hij voor 40 miljoen euro naar de Italiaanse Serie A.

Op dit moment staat de international van het Nederlands elftal nog onder contract bij Olympique Lyon en in de Ligue 1 doet hij het bijzonder goed, alhoewel zijn werkgever niet al te goed begonnen is aan het nieuwe voetbalseizoen. In de zomertransferwindow wilde AC Milan hem al overnemen, maar op dat moment hadden de Rossoneri nog problemen met betrekking tot Financial Fair Play. De gewezen topclub uit Milaan is echter nog altijd concreet geïnteresseerd.

In Italië verwacht men dat Memphis in de zomer van 2019 voor 40 miljoen euro naar het San Siro zal vertrekken… dat is in ieder geval wel het plannetje van technisch directeur Leonardo. Voorwaarde is dat het team van oefenmeester Gennaro Gattuso de Champions League haalt. Dat laatste wordt nog best lastig, want Milan staat momenteel dertiende met maar vier punten uit drie wedstrijden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.