Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax-aanvaller reageert op bod van 33 miljoen euro van Borussia Dortmund

In de zomer wilde Borussia Dortmund uitpakken met het aantrekken van een speler van Ajax. Zo zouden ze 33 miljoen euro hebben gebonden op de vleugelflitser David Neres. De Amsterdammers legden dit bod naast hun neer.

De Braziliaanse vleugelspits vertelt daarover in De Telegraaf: “Ik houd me pas met de interesse van andere clubs bezig als mijn zaakwaarnemer zegt dat Ajax wil onderhandelen. Natuurlijk heb ik wel over de interesse van Borussia Dortmund gelezen, maar er nooit over hoeven nadenken. Zo kon ik mijn focus volledig op Ajax houden. Maar het streelt je ego natuurlijk wel als een grote club zo veel geld voor je over zou hebben. Het is een teken dat ik op de goede weg ben.”

Neres besloot zelfs een contractverlenging te ondertekenen in de Johan Cruijff ArenA. “Uit de aanbieding sprak veel waardering. En voor mij is het nieuwe contract een stimulans om zo door te gaan, zelfs nog harder te werken en nog beter te worden.” Hoe ziet hij zijn toekomst in onze hoofdstad? “Ik ben geen planner. Het belangrijkste doel is nu om te presteren en te schitteren in de Champions League. Je merkt in de groep dat we dat allemaal heel graag willen.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.