Voetbal4u.com

Eredivisie OPSTELLING AJAX: Erik ten Hag kiest deze spelers tegen AEK Athene’

Vanavond speelt Ajax in de Champions League een thuiswedstrijd tegen het Griekse AEK Athene. De verwachting is dat de Amsterdammers dit varkentje wel even gaan wassen maar zo eenvoudig is dit natuurlijk niet.

Op de persconferentie liet Ten Hag weten: “De hunkering van de fans naar deze wedstrijden is groot. Dat voelde je al in de kwalificatiewedstrijden. We groeien als team. We zijn rustig en zelfverzekerd. Maar we gaan echt niet zomaar even winnen. In de Champions League spelen geen zwakke ploegen. Ik bekijk het wiskundig. We moeten elke thuiswedstrijd winnen om kans te hebben om door te gaan. Tegen AEK is de eerste uitdaging.”

De coach kiest volgens het Algemeen Dagblad voor zijn vaste basisopstelling en dat betekent dat middenvelder Donny van de Beek wederom op de bank zit. David Neres zal beginnen als nummer 10, in de geest van de afgelopen Eredivisie-duels van de Amsterdammers tegen Vitesse en FC Groningen. Hakim Ziyech staat dus op rechtsvoor en Dusan Tadic op links.

Verwachte opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; Schöne, De Jong, Neres; Ziyech, Huntelaar, Tadic.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.