Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Ajax-steunpilaar haakt geblesseerd af voor duel met AEK Athene

Een enorme domper voor Ajax. De Amsterdammers moeten vanavond namelijk aantreden in het duel met AEK Athene zonder Matthijs de Ligt. Hij is geblesseerd geraakt op de training en niet inzetbaar.

Dit weet de Telegraaf zojuist te melden. Ajax heeft het nieuws nog niet bevestigd, maar lijkt dat ieder moment te kunnen gaan doen. De Ligt zou de blessure tijdens de training van dinsdag hebben opgelopen.

Mogelijk schuift Frenkie de Jong woensdagavond een linie naar achteren, en neemt Donny van de Beek of Carel Eiting de plek van De Jong over op het middenveld. Het is nog niet duidelijk of de topper van zondag tussen Ajax en PSV in gevaar is voor De LigtLaat een reactie achter

Your email address will not be published.