Voetbal4u.com

Eredivisie Tonny Vilhena: ‘Zolang wij bovenin meedraaien, maken ook wij een goede kans’

Tonny Vilhena heeft de hoop op de titel met Feyenoord nog niet opgegeven. Dit zegt hij in een gesprek met Voetbal International.

“Ajax en PSV, Champions League, betere spelers, meer geld, maar daar gaat het meestal niet om”, aldus de middenvelder. “Ik neem altijd Leicester City als voorbeeld. Die werden kampioen, vóór City, United, Chelsea. Leicester had het beste team. Dat is waar wij als Feyenoord naar moeten streven.”

Vilhena gaat verder: “Als je ons ziet trainen, weet je dat het goed zit in de groep, dat we voor elkaar door het vuur gaan. Er wordt gelachen en natuurlijk zijn er akkefietjes, alleen worden die meteen uit de wereld geholpen. Dus maak mij niet wijs dat Ajax of PSV zo even makkelijk kampioen wordt. Zolang wij ervoor zorgen dat we bovenin meedraaien, maken ook wij een goede kans. Het is aan ons dat te laten zien.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.