Voetbal4u.com

Eredivisie Ervaren Ajacied heeft boodschap voor PSV na zege op AEK

Ajax is gisteren prima van start gegaan in de Champions League. In eigen huis werd er met 3-0 gewonnen van AEK Athene. Zondag staat de kraker tegen PSV op het programma. Lasse Schone denkt dat ze gaan winnen.

In gesprek met Voetbal International zegt hij: “Of PSV mijn favoriete tegenstander is? Ik hou ervan grote wedstrijden te spelen en dit is er wel eentje… Ik weet niet of we gelijkwaardig zijn, wij hebben nu een reeks achter de rug met veel goede wedstrijden, dus dat kunnen we wel meenemen naar Eindhoven. Het is natuurlijk wel moeilijk om ons te vergelijken, wij winnen van AEK maar zij spelen wel tegen Barcelona, ik denk niet dat het als een verrassing kwam dat er daar goed gevoetbald werd.”

Schöne gaat verder: “Natuurlijk, die topwedstrijden moeten gewonnen worden, dan sta je bovenaan en hoef je niet in de achtervolging. We hebben ook nog wel wat recht te zetten”, zo doelt de Deen op de wedstrijd in het afgelopen seizoen. Tot slot komt de routinier met een voorspelling: “Volgende week staan wij bovenaan.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.