Voetbal4u.com

BREAKING: ‘Ajax geïnteresseerd in speler van 50 miljoen euro’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Ajax heeft een speler op het oog maar deze heeft een absurd prijskaartje. Ze zijn namelijk erg gecharmeerd van de Braziliaanse middenvelder Pedrinho van Corinthians.

In een eerder stadium werden de Amsterdammers al gelinkt aan de jonge aanvaller en dat is nu nog een keer het geval. Het Spaanse dagblad Sport meldt dat FC Barcelona navraag gedaan heeft naar het talent, maar meldt daarbij dat de Eredivisie-topclub en Shakhtar Donetsk ook in de race zijn voor zijn handtekening. De Oekraïners zouden in het recente verleden zelfs een bod van 25 miljoen euro hebben uitgebracht op hun doelwit, dat afgewezen werd door Corinthians.

Ajax heeft op dit moment niet echt een extra vleugelspits nodig, maar weet dat David Neres heel erg goed in de markt ligt. Eerder vandaag konden we nog lezen dat Borussia Dortmund 45 miljoen euro overheeft voor de Braziliaan. Pedrinho zou hem kunnen vervangen in de Johan Cruijff ArenA, al heeft de voetballer in kwestie een ontsnappingsclausule van 50 miljoen euro in zijn contract staan…

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *