Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Real Madrid vermorzelt Barcelona-bod op Frenkie de Jong’

De strijd om Frenkie de Jong lijkt nu helemaal te zijn losgebroken. Real Madrid heeft zich namelijk in de strijd gemengd om de spelmaker van Ajax. Dit weet het medium Don Balon te melden.

Voorzitter Florentino Pérez zou namelijk van mening zijn dat de vraagprijs van de Amsterdammers van ongeveer 80 miljoen euro niet meer of minder dan terecht is. De Catalanen gaan hier niet in mee en wensen niet meer dan 60 miljoen euro te betalen voor hun transferdoelwit, waardoor het erop lijkt dat De Koninklijke de overhand heeft.

De scouting van de Champions League-winnaar van het afgelopen seizoen ziet in De Jong naar verluidt de opvolger van Luka Modric, die behoorlijk op leeftijd begint te raken. De penningmeester van de Madrilenen zou reeds groen licht hebben gegeven voor een uitgave van 80 miljoen euro…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.