Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Barcelona en AC Milan strijden om speler van PSV’ (NIET LOZANO)

Zowel FC Barcelona als AC Milan hebben interesse in een speler van PSV. Het gaat om vleugelflitser Steven Bergwijn. Dit weet het Italiaanse medium CalcioMercato te melden.

Bovendien werden meerdere Engelse Premier League-clubs al in één adem met Bergwijn genoemd. Toch zou Milan overtuigd zijn van zijn kansen om het tot medio 2022 doorlopende contract van de technicus af te kunnen kopen. Trainer Gennarro Gattusso wil het liefst in de winter al een doelgerichte aanvaller binnenhalen, omdat Suso, Hakan Calhanoglu, Samu Castillejo en Fabio Borini dat tot dusver niet zijn gebleken. Enkel Gonzalo Higuaín is een ‘doelpuntenmachine’ voor de Rossoneri.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.