Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Chelsea wil Dortmund aftroeven met enorm bod op deze Ajacied!’

Chelsea wil zich in de winter gaan melden voor Ajax-flitser David Neres. Dit weet het Italiaanse medium CalcioMercato te melden. Ze willen hiermee Borussia Dortmund aftroeven dat in de winter al 33 miljoen euro voor hem op tafel wilde leggen.

De Londenaren willen nu 45 miljoen voor de Braziliaan betalen. Het is de vraag of Ajax een dergelijk bedrag voor Neres óók kan afwijzen. De vleugelspits liet zich onlangs nog uit over de aanvankelijke aanbieding van Borussia: “Ik houd me pas met de interesse van andere clubs bezig als mijn zaakwaarnemer zegt dat Ajax wil onderhandelen. Natuurlijk heb ik wel over de interesse van Borussia Dortmund gelezen, maar er nooit over hoeven nadenken. Zo kon ik mijn focus volledig op Ajax houden. Maar het streelt je ego natuurlijk wel als een grote club zo veel geld voor je over zou hebben. Het is een teken dat ik op de goede weg ben.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.