Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Frenkie de Jong wees in 2015 PSV af om deze reden’

Frenkie de Jong koos drie jaar geleden voor Ajax. Hij kwam toen over van Willem II. Hij kon op dat moment ook naar PSV maar verkoos dus Amsterdam boven Eindhoven. Hij geeft nu een toelichting over deze keuze.

“Het is niet zo dat ik er vaak aan denk hoor. Mijn keuze voor Ajax heeft goed uitgepakt en ik zou niet anders willen”, vertelt De Jong in het Algemeen Dagblad. Ondanks alle kampioenschappen van PSV de afgelopen jaren heeft hij geen spijt. “Haha, nee. Zo denk ik niet. Ik ben nu basisspeler van Ajax en we spelen ook Champions League. Ik geniet hier.”

“Bij Ajax krijgen jeugdspelers vaak snel de kans zich te laten zien in het eerste elftal. Dat heeft ook meegespeeld in mijn keuze. PSV stond daar toen toch minder bekend om. Nu is dat overigens ook weer anders. Ik ben heel blij met hoe het nu loopt”, aldus De Jong tot slot. Zondagmiddag staat hij met Ajax uitgerekend tegenover PSV.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.