Voetbal4u.com

Eredivisie FC Utrecht-verdediger bevestigt belangstelling Feyenoord

De afgelopen transferperiode stond Sean Klaiber in de belangstelling van Feyenoord. Dit weet hij zelf te melden.

Klaiber bevestigt in een interview met de NOS dat de geruchten van het Algemeen Dagblad in augustus op waarheid berusten. “Ja, ik geloof wel dat er contact is geweest. Maar niet heel concreet, volgens mij. Ik denk dat er clubs naar me kijken, maar ik heb niemand van Feyenoord gesproken”, aldus de verdediger.

Klaiber denkt overigens wel dat hij bij de Rotterdammers zou passen. “Feyenoord is in sommige opzichten de grotere broer van Utrecht. Passie, lef, naar voren. Het is een club waar ik pas, maar zit nu bij Utrecht en voel me fijn.” ADVERTENTIE Learn more volume is gedempt Zou Feyenoord in de winterstop of komende zomer een serieuze poging gaan doen om Klaiber aan te trekken?Laat een reactie achter

Your email address will not be published.