Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘PSV Vraagt dit duizelingwekkende bedrag voor Hirving Lozano’

Met Hirving Lozano heeft PSV goud in handen. Hij is één van de gevaarlijkste spelers in de Eredivisie en heeft de grootmachten inmiddels achter zich aanzitten. Zijn werkgever PSV vraag dan ook de absolute hoofdprijs voor hem.

Volgens de Mexicaanse omroep TV Azteca Deportes heeft de clubleiding in het Philips Stadion richting de geïnteresseerde partijen gecommuniceerd dat Lozano sowieso 60 miljoen euro moet kosten. Dat is het prijskaartje dat de Eindhovenaren om de nek van hun smaakmaker hebben gehangen. Het is niet geheel onwaarschijnlijk dat PSV het genoemde bedrag nog gaat verdienen ook, aangezien Manchester United, FC Barcelona en Real Madrid interesse hebben getoond.

Lozano zelf liet onlangs nog weten dat Barça in de afgelopen transferzomer een balletje heeft opgegooid bij zijn zaakwaarnemer. Op dat moment, na het wereldkampioenschap dat behoorlijk gunstig verliep voor de aanvaller met onder meer een doelpunt tegen Duitsland, moest de aanvaller echter nog maar 40 miljoen euro kosten. Sindsdien is zijn vraagprijs dus nog wat verder gestegen.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.