Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Bayern Munchen wil dubbelslag slaan bij Ajax’

Bayern Munchen wil twee speler van Ajax overnemen. Ze zijn namelijk zeer onder de indruk van zowel Matthijs de Ligt als Frenkie de Jong. Arjen Robben is ook op de hoogte van de kwaliteiten van de twee pareltjes bij de Amsterdammers.

Allereerst zegt de vleugelspits over de ploeg van oefenmeester Erik ten Hag en zijn oude werkgever PSV: “Het is geweldig voor het Nederlands voetbal om weer twee teams erbij te hebben. Er zijn weer wat positieve ontwikkelingen. Bij de nationale ploeg, maar ook bij PSV en Ajax, geweldig om te zien. Het Nederlandse voetbal worstelde een beetje de laatste jaren, in clubverband, maar ook bij de nationale ploeg. We moeten ons niet laten meeslepen, maar ik ben blij om te zien dat het beter gaat.”

Robben gaat verder, overigens in gesprek met Goal: “We praten nog niet over specifieke spelers. Maar als Ajax eraan komt, weet ik zeker dat mijn ploeggenoten me dan vragen over Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Dan geef ik ze een positieve update.” De buitenspeler zelf is natuurlijk al behoorlijk op leeftijd… “Ik weet niet of dit mijn laatste kans is om het te winnen. We gaan het zien. Het is in ieder geval weer een kans om het te winnen. Ons doel is natuurlijk om zo ver mogelijk te komen. Maar we gaan nu pas beginnen aan de groepsfase. We nemen stap voor stap.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.