Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Pep Guardiola denkt dat Ajacied wereldster gaat worden’

Pep Guardiola de trainer van Manchester City denkt dat Ajax een absolute wereldster voor in de toekomst in huis heeft. Hij heeft het dan over dribbelkoning Frenkie de Jong.

Volgens de krant The Daily Mirror is de Catalaan ervan overtuigd dat de huidige spelmaker van Ajax een absolute wereldster gaat worden. Daarom moet hij in de zomer van 2019 ook naar het Etihad Stadium komen. Het medium schrijft dat de regerend landskampioen van de Premier League in de afgelopen zomer al een bod van 55 miljoen euro uitbracht op De Jong, maar dat werd in de prullenbak gedeponeerd door directeur spelerszaken Marc Overmars van de Amsterdammers.

Guardiola denkt dat de kersverse international van het Nederlands elftal de nieuwe motor van zijn team kan worden en de coach zou natuurlijk wel een goede zijn om aan de slag te gaan met de Ajacied. Eerder werkte hij immers als samen met spelmakers als Xavi, Andrés Iniesta en Thiago Alcántara.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.