Voetbal4u.com

Eredivisie Één groot twijfelgeval bij Ajax in aanloop naar Bayern Munchen

Ajax speelt morgen in de Champions League een uitwedstrijd tegen Bayern Munchen. De Amsterdammers kampem met één groot twijfelgeval. En dat is die van sterkhouder Frenkie de Jong.

De Telegraaf schrijft op maandagochtend: “Het wordt voor Frenkie de Jong een race tegen de klok om FC Bayern München-uit te halen. De middenvelder van Ajax liet het duel met Fortuna Sittard (0-2) wegens lichte kuitklachten, die uit zijn knieholte komen, aan zich voorbijgaan en wordt intensief behandeld. De irritatie zorgt ervoor dat het kielekiele wordt om het Champions League-duel te halen.”

Ten Hag liet eerder weten dat hij goede hoop had op het meespelen van de middenvelder, maar liet eenzelfde soort geluid horen met betrekking tot Matthijs de Ligt en de topper tegen PSV in het Philips Stadion… “Op het eerste oog lijkt het niet ernstig te zijn. Of hij Bayern gaat halen? Geen idee. Het is kort dag, maar niet onmogelijk, heb ik begrepen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.