Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Verdediger is de Lionel Messi van Ajax’

Toen Ajax op bezoek ging bij PSV en het moest stellen zonder Matthijs de Ligt viel de verdediging van de Amsterdammers totaal uit elkaar. Columnist Hugo Borst is duidelijk over de jonge centrumverdediger.

In het Algemeen Dagblad schrijft hij namelijk: “Gelukkig doet Matthijs de Ligt morgen mee tegen Bayern München. Matthijs is de Messi van Ajax. Da’s geen diskwalificatie van Hakim Ziyech, De Ligt is gewoon de enige Ajacied die briljant kan verdedigen. Wat zeg ik: hij is de enige Ajacied die kan verdedigen. Toch kun je ervan uitgaan dat één echte verdediger te weinig is om Lewandowski, Robben en Müller tegen te houden. Ajax mist een collectief verbond om Bayern te weerstaan. Dinsdag let ik op De Ligt – nou vooruit, ook op Ziyech met dat iele, geweldige linkerbeen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.