Voetbal4u.com

Eredivisie Telegraaf geeft Robin van Persie een onvoldoende over zijn optreden gisteren

Robin van Persie was gisteren de matchwinnaar in de competitiewedstrijd tegen Vitesse. Vlak voor tijd schoot hij een vrije trap fraai binnen. Smet op zijn optreden was de rode kaart die hij later nog kreeg. Voor Adri van Tiggelen rapporteur van de Telegraaf reden om de speler een onvoldoende te geven over zijn prestaties.

Hij gaf hem een 5. “Anders zou ik hem een 7 hebben gegeven. Hij had namelijk een aantal goede momenten. Vooral in balbezit is hij continu dreigend en weet hij bijna altijd wat hij moet doen. Het is duidelijk dat die jongen meer kwaliteit heeft dan de andere 21 spelers op het veld. Bij vlagen heeft hij nog steeds geniale momenten.”

De oud-voetballer maakt zich wel zorgen over de teamgenoten van Van Persie bij Feyenoord… “Er lopen daar maar weinig jongens rond die iets extra’s kunnen brengen. Bij Steven Berghuis is dat soms wel het geval, maar wanneer hij het niet op zijn heupen heeft, komt alle druk op de schouders van Van Persie te rusten. Die heeft nog altijd de kwaliteiten om een wedstrijd te beslissen. Dat liet hij vorige tegen FC Utrecht zien en nu opnieuw tegen Vitesse.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.