Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Catalaanse grootmacht neemt opvallende beslissing over De Ligt en De Jong’

Al een tijdje is bekend dat FC Barcelona achter de diensten aan zit van zowel Frenkie de Jong als Matthijs de Ligt. De Jong stond lang bovenaan het lijstje maar daar lijkt nu een switch te zijn gemaakt. Dit weet de omroep TV3 te melden.

Eerder hengelde men vooral naar de diensten van Frenkie de Jong en naar verluidt werd er zelfs een (niet al te serieus) bod uitgebracht voor de diensten van de spelmaker, maar nu zou de naam van Matthijs de Ligt juist weer boven aan de verlanglijst van oefenmeester Ernesto Valverde staan. Barça doet het defensief gezien niet goed de laatste tijd en vooral Gerard Piqué laat steken vallen.

Het is natuurlijk allemaal leuk en aardig dat Barcelona de hele tijd bezig is met verschillende spelers van Ajax. alles valt of staat met het bedrag dat technisch directeur Éric Abidal wil betalen. We weten dat De Jong 80 miljoen euro kost en zijn maatje De Ligt zal niet veel minder geld in het laatje moeten brengen. Misschien kost de stopper zelfs nog wel wat meer…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Bezoek de Handleiding HTML