Voetbal4u.com

Eredivisie Georginio Wijnaldum: ‘Het is pas één seizoen dat Ajax goed presteert in Europa’

Er klinkt veel optimisme in Nederland na de verrichtingen van Ajax in Europa. Met PSV zijn ze samen actief in de Champions League wat voor veel opwinding zorgt. Toch is niet iedereen overtuigt dat dit de terugkeer betekend van het Nederlands voetbal op Europees niveau. Zo ook niet Georginio Wijnaldum. Dit zei hij in een gesprek met RTV Rijnmond.

De oud-speler van Feyenoord en het bovengenoemde PSV zegt namelijk: “Ik wil pas zeggen dat we aan het opkrabbelen zijn als we seizoenen achter elkaar goed presteren. Nu is het pas één seizoen dat Ajax goed presteert in Europa en PSV speelt denk ik wel goed, maar staat in Europa wel met lege handen. Er is in ieder geval wel een begin.”

Pablo Rosario, Denzel Dumfries, Arnaut Danjuma Groeneveld en Steven Bergwijn kunnen in de aankomende periode hun debuut maken bij het Nederlands elftal. Wijnaldum fungeert als een soort mentor voor deze jonge voetballers. “Ik doe wat goed voelt. Ik heb wel eens gesprekken met die jonge jongens, maar dat gaat niet geforceerd. Ik ben ook geen type om iemand op sleeptouw te nemen.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.