Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Barcelona biedt Ajax niet één maar twee spelers aan’

Dat FC Barcelona interesse heeft in spelers van Ajax is al lang bekend alleen willen ze niet de gevraagde prijs om tafel leggen. Naar verluidt werd er in de afgelopen zomertransferperiode al een aanbieding van 60 miljoen euro voor de jonge international van het Nederlands elftal afgewezen door directeur spelerszaken Marc Overmars… en dit seizoen wordt De Ligt er natuurlijk niet goedkoper op. Het lijkt een unicum dat Barça een dergelijke geldsom op tafel legt, maar misschien is er op een andere manier wel wat mogelijk.

Oefenmeester Ernesto Valverde zit namelijk in zijn maag met de aanwezigheid van een aantal spelers, waaronder Thomas Vermaelen en Sergi Samper. Zij zouden volgens de Spaanse roddelmedia naar de Johan Cruijff ArenA gestuurd kunnen worden om de De Ligt-transferprijs wat te drukken, al is het natuurlijk de vraag of Ajax te wachten zit op een controlerende middenvelder die nooit in actie komt en een Belgische verdediger die wel heel erg vaak geblesseerd is…

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.