Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Cristiano Ronaldo moet Ajacied naar Turijn lokken’

Met het aantrekken van Cristiano Ronaldo hoopt Juventus ook aantrekkelijker te zijn voor andere spelers om de overstap te maken. Zo willen ze de Portugese superster ook inzetten om Frenkie de Jong binnen te halen. Dit weet het medium Tuttosport te melden.

Hoger aangeschreven clubs willen de spelmaker hebben, zoals Paris Saint-Germain, Manchester City, Bayern München, FC Barcelona en Real Madrid… maar de Italianen kunnen de aanwezigheid van Cristiano in de strijd gooien. Vooral sportief directeur Fabio Paratici is naar verluidt onder de indruk geraakt van de kwaliteiten van de genoemde Ajacied en hoopt dat hij voor Juve wil spelen.

De krant heeft opgevangen dat de hoge heren in het Juventus Stadion de transferwaarde van De Jong op ongeveer 50 miljoen euro schatten. Ook Matthijs de Ligt is nog in beeld bij De Oude Dame, maar de komst van een creatieve middenvelder heeft de prioriteit. Adrien Rabiot van PSG wordt eveneens genoemd, maar wordt volgens het bericht lager aangeslagen dan de speler van Ajax.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.