Voetbal4u.com

Eredivisie Justin Kluivert vertelt wat hij van Ajax vindt: ‘Zo kan ik het ook wel’

Justin Kluivert verruilde deze zomer Ajax al op jonge leeftijd voor AS Roma. Afgelopen zondag zat hij op de tribune toen zijn oude werkgever met 5-0 won van AZ.

In gesprek met de NOS laat hij zich uit over het nieuwe elftal van de Amsterdammers: “Ze hebben goede aankopen gedaan, zeker. Het was mooi om te zien en het ging best wel makkelijk tegen AZ. Maar met zo’n team kan dat ook wel. Ze hebben goede aankopen gedaan en hebben een heel mooi team staan. Je ziet ook wel wat ze bereiken in de Champions League tegen Bayern München. Een mooi resultaat.”

De linksbuiten vond het best moeilijk om Ajax in te ruilen voor Roma. “Natuurlijk was het zwaar, vooral in het begin. Je verlaat de club waar je heel de jeugdopleiding hebt doorlopen.” Kluivert kreeg ontzettend veel kritiek vanuit de achterban van de Amsterdammers. “Maar natuurlijk wil je liever dat iedereen het met je eens is.”

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.