Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ronald Koeman tegen Barca: jullie moeten Ajacied kopen’

Ronald Koeman heeft FC Barcelona advies gegeven over een speler van Ajax. Zo zou hij aan technisch directeur Eric Abidal hebben laten weten dat Matthijs de Ligt een directie versterking is voor de Catalaanse grootmacht. Dit weet het medium El Mundo Deportivo te melden.

De krant schrijft dat men bij Barcelona gelooft dat De Ligt op termijn de vervanger kan worden van Gerard Piqué in het hart van de verdediging. De ervaren stopper gaat de laatste tijd steeds vaker in de fout, maar oefenmeester Ernesto Valverde heeft niet de beschikking over iemand die de routinier zomaar eventjes kan doen vergeten. Daarom gaan de Catalanen in de zomer van 2019 naar verluidt aankloppen bij Ajax. De komst van De Ligt wordt belangrijker geacht dan een eventuele deal voor zijn teammaat Frenkie de Jong.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.