Voetbal4u.com

Eredivisie Barcelona zorgt voor schok bij Ajax: razendsnelle transferdeal het doel’

FC Barcelona wil in de winter al een deal met Ajax sluiten om Matthijs de Ligt. Dit weet het medium Sport te melden.

Barcelona komt in actie vanwege de blessure van Samuel Umtiti, de aanhoudende fysieke problemen bij Thomas Vermaelen en het zwakke spel van Gerard Piqué. Om die reden wil de Spaanse grootmacht De Ligt al in januari naar Camp Nou halen en is er inmiddels officieel contact opgenomen met Ajax.

FC Barcelona zou naar verluidt zo’n 60 miljoen euro over hebben voor De Ligt, die daarmee in één klap met afstand de duurste Eredivisie-speler aller tijden wordt. Toch is het maar de vraag of Ajax een dergelijk bod zal accepteren. De Amsterdammers zwemmen in het geld en hebben geen noodzaak om te verkopen, maar tegelijkertijd telt ook de wens van De Ligt én zijn zaakwaarnemer Mino Raiola.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.