Voetbal4u.com

Eredivisie Napoli overweegt weer toptransfer met Ajax te sluiten om spits

Napoli overweegt om een bod te doen op Ajax-spits Kasper Dolberg. Dit weet het medium Corriere dello Sport te melden.

Er zitten de laatste weken steeds scouts van Napoli op de tribune bij wedstrijden van Ajax om Dolberg aan het werk te zien. De Deense international is na langdurig blessureleed weer fit en nadert zijn oude niveau. Napoli is niet helemaal tevreden over Arek Milik, die ooit ook overgenomen werd van Ajax, en wil daarom een extra spits aan de selectie toevoegen.

Hoe concreet de belangstelling van Napoli op dit moment is, is niet duidelijk. Ajax wees in de zomer van 2017 nog een bod van 50 miljoen euro van AS Monaco op Dolberg af, maar sindsdien heeft de Deense spits zich nauwelijks nog ontwikkeld.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.