Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Conflict tussen Justin Kluivert en AS Roma over toekomst’

Sinds zijn overgang van Ajax moet Justin Kluivert het bij AS Roma doen met een plek op de reservebank. Op zijn leeftijd is het juist de bedoeling om veel speelminuten te maken.

Daar is de clubleiding in het Stadio Olimpico het roerend mee eens en daarom wil men Kluivert eigenlijk uitlenen aan een lager aangeschreven team, een middenmoter in de Italiaanse competitie zoals bijvoorbeeld Parma, Genoa of Sassuolo. Bij een dergelijke club zou Kluivert kunnen wennen aan het voetbal in de Serie A, zodat hij in de zomer van 2019 terug kan keren als een aanvaller met enige ervaring.

Naar verluidt is het echter tot een clash gekomen tussen de technische leiding van de Romeinen en Kluivert en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. De oud-Ajacied ziet zichzelf helemaal niet voor een Parma of een Genoa spelen en wil bij de ploeg van oefenmeester Eusebio Di Francesco blijven. Hij denkt dat hij zich zal kunnen bewijzen aan de trainer, alhoewel hem dus verteld is dat er op dit moment weinig uitzicht is op speeltijd…

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.