Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Manchester City biedt Ajax een van zijn spelers aan’

Manchester City wil doordrukken met het aantrekken van zowel Matthijs de Ligt als Frenkie de Jong. Ze zijn zelfs bereid om een speler binnen hun selectie naar Amsterdam te laten gaan.

Pep Guardiola de trainer van The Citizins is vooral geïnteresseerd in De Jong en zou meer dan 70 miljoen euro overhebben voor de spelmaker, maar daarnaast wordt er door de Engelse roddelpers geschreven dat de Amsterdammers misschien wel de beschikking krijgen over een speler van de regerend landskampioen van de Premier League.

Het gaat niet om Ilkay Gündogan, die onlangs door The Sun in verband werd gebracht met een verhuizing naar onze hoofdstad (maar compleet onhaalbaar is), maar om Philippe Sandler. Toen de centrumverdediger nog voor PEC Zwolle speelde toonde directeur spelerszaken Marc Overmars interesse en dat is bekend op de burelen van het Etihad Stadium.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.