Voetbal4u.com

BREAKING: ‘Enorme transferklap voor Feyenoord in winterstop’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Een enorme transferklap dreigt voor Feyenoord in de winterstop. Het zou zomaar kunnen dat er in de winterstop een aantal spelers zullen vertrekken.

Oefenmeester Giovanni van Bronckhorst moet hopen dat iedereen binnenboord blijft in de aankomende winterstop, maar zo heel erg zeker is dat helemaal niet. Er is namelijk sluimerende belangstelling voor spelers als Tonny Vilhena (die onlangs heel aardig inviel bij het Nederlands elftal) en Nicolai Jörgensen (die eindelijk weer wedstrijdfit begint te raken).

Ook Steven Berghuis doet het nog altijd goed bij verschillende partijen uit het buitenland, ondanks het feit dat de rechtsvoor een minder prominent seizoen draait dan een jaartje geleden. Volgens geruchten uit Italië zou Torino wel oren hebben naar een samenwerking met de Feyenoorder. De tweede club uit Turijn is niet te onderschatten, want bood een tijdje geleden nog ongeveer 12 miljoen euro voor Steven Bergwijn van PSV. En de stap van Steven Bergwijn naar Steven Berghuis is natuurlijk niet zo groot.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *